Preguntes freqüents

bonÀrea Energia | electricitat

Si estàs interessat en el nostre servei, pots demanar-nos el canvi de comercialitzadora trucant al telèfon gratuït 900-844980. També ens pots enviar un correu electrònic a info.energia@bonarea.com.

Nosaltres ens ocupem de la resta de tràmits.

La comercialitzadora elèctrica bonÀrea ofereix els seus serveis a qualsevol persona amb un punt de subministrament elèctric a la península Ibèrica excepte Portugal.

No. No tindràs cap tall en el subministrament elèctric mentre es gestiona el canvi de comercialitzadora elèctrica, l’única cosa que notaràs és un estalvi en la factura.

No. L’alta a Corporación Alimentaria Guissona, S.A. és totalment gratuïta.

Cal assegurar-se de no tenir permanència amb la companyia actual ni cap servei addicional contractat, si és així, nosaltres et podem assessorar amb els tràmits.

La periodicitat de la factura s’emet en funció del període de lectura de la teva distribuïdora elèctrica.

Les factures les rebràs per correu electrònic i/o correu postal, segons escullis, però alhora les pots consultar a l’oficina virtual.

Un cop siguis client de la comercialitzadora elèctrica bonÀrea, només caldrà que ens ho sol·licitis via correu electrònic a info.energia@bonarea.com o per telèfon al 900-844980 (gratuït).

En aquest cas hauràs de contactar amb la teva distribuïdora, trobaràs el número d’avaries a la factura o en aquest enllaç.

El comptador el segueix llegint la teva distribuïdora, amb els habituals períodes de lectura.

El canvi de comercialitzadora elèctrica no afecta la relació que tens actualment amb la distribuïdora. Així la part física de la instal·lació elèctrica seguirà sent responsabilitat de l’empresa distribuïdora de la teva zona.

L’energia reactiva és un tipus d’energia, no útil, que perjudica el sistema elèctric, per la qual cosa el regulador del sistema fixa un cost de penalització.

La solució per eliminar aquest sobrecost és instal·lar una bateria de condensadors.

La tarifa PVPC (Preu Voluntari Petit Consumidor) és una tarifa del mercat regulat a la que s’hi poden acollir tots aquells consumidors connectats en baixa tensió i que tinguin una potència contractada inferior a 10 kW.

El bo social (informació) és un descompte del 25 % per consumidors vulnerables (requisits vulnerable) i del 40 % per consumidors vulnerables severs (requisits vulnerable sever). Per a més informació consulti la pàgina web de la CNMC

Al següent enllaç trobaràs una explicació amb la documentació necessària per a cada tràmit que realitzis amb nosaltres.